Raymarine Cup 2017


Resultater Raymarine Cup 2017


Raymarine (Trolling) Cup ble etablert i 2015 som den første trolling upen i Norge og var et samarbeid mellom Raymarine, Øvre Romerrike Trollingklubb og Mjøsservice. Cupen har satt seg og står i 2017 på egne ben og vil driftes av "Team Raymarine Norge" bestående av Raymarine ambassadører og Raymarine Norge. Cupen fortsetter ellers i samme spor som før. Deltagelse er gratis, du må ikke melde deg på - alle som deltar i poengivende konkurranser er automatisk med. For å kunne vinne må du, bortsett fra å fiske godt, fiske i cupfinalen. Regelverket er som før, vi følger regelverket til de respektive konkurransene.
     
I 2017 er det mulig å sanke poeng under:
Ørrettfestivalen -                               19. mai
NM i Trolling -                                    10. Juni
Storsjødreggen -                               16. 18. juni
Femunddraget  -                                30 juni - 1 juli
Mjøsa Trollingfestival (cup finalen) -  26 august. 

Siste delkonkurranse i Raymarine Cup er som tidligere i forbindelse med Mjøsa Trollingfestival.  Nytt av året er at Raymarine Cup avsluttes etter første dag av Mjøsa Trollingfestival (26 aug) og premieutdelingen for Raymarine Cup er samme kveld.

I tillegg til plasseringspoeng gis det 20 deltagerpoeng for hver konkurranse og for de som fisker  i minimum 4 konkurranser gis det ytterligere 20 bonuspoeng fra hver konkurranse. Plasseringspoeng beregnes som følger:
- 1. plass = 300 poeng
- 2. plass = 297 poeng
- 3. plass = 294 poeng
- osv osv med fratrekk med 3 poeng per plassering

Det gis rom for "en dårlig dag" eller at man ikke kan delta på alle konkurransen og vi lar kun dine tre beste konkurranser telle i Raymarine Cup`n.

De tre beste samt størst fisk under cupen premieres, i tillegg vil det være trekkepremier slik at alle som deltar under cupfinalen uansett plassering har muligheten til ta med seg en premie hjem.Utover det stiller vi med en trekkepremie i hver poengivende konkurranse.

 Vinnere fra Cupen 2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Raymarine Cup

Raymarine Cup